2008-07-25 (Vol 5, No 7)

외국 과학문화교육의 면모

미국 고등학교의 물리교사 채용 예시

Physics position open in Laptop school in Tucson, Az

The Empire HS dept chair, Dr. Michael Frank, asked if I could help spread the word about a vacancy they have - and school starts tomorrow!
They need a 3/5 Physics teacher, and ideally a 1/5 chem and 1/5 earth science teacher as soon as possible. Could you help pass the word around the dept chairs? I know they are getting desparate!
Empire is the all on-line, no text school doing some very innovative and exciting things. It would be a great place to work.
Thanks
Don Adams

"Anne Baffert"<azchemmom@yahoo.com>

편집 머슴