2009-03-25 (Vol 6, No 3)

외국 과학문화교육의 면모

미국과학교사협회(NSTA)의 국제과학교육 활동

Member Input Sought on Draft Position Statement International Science Education and NSTA

A recently revised NSTA position statement encourages and promotes international science education because it has the ability to improve the teaching and learning of science. The statement provides recommendations for teachers of science; science teacher educators; school leadership; policy makers; and science-related organizations, associations, agencies, and businesses to embrace and support international science education.

A position statement panel뾪ade up of NSTA members who are leaders in the international science education arena뾡eveloped the statement. The NSTA Board approved it and now seeks input from members before it is adopted. Please review the new draft statement and tell us what you think. To view and comment, go to the NSTA Discussion Board and click on Post Reply. (Note: You must register to use the NSTA Discussion Board before posting comments.) Comments must be received by Monday, April 6.

NSTA