2009-05-25 (Vol 6, No 5)

외국 과학문화교육의 면모

제1회 세계의 지속 가능한 환경 경진대회 수상팀 발표

Winning Teams Announced in National Community-Focused Sustainability Competition

NSTA, in partnership with Siemens Foundation and Discovery Education, is thrilled to announce the national winning teams in the first-everSiemens We Can Change the World Challenge environmental sustainability competition. The grand prize winners, team "Dead Weight" from West Branch Middle School in West Branch, Iowa, raised awareness about the dangers of lead wheel weights in tires to help phase out this hazardous material in the tire industry. The second-place winners, team "Recycle Because You Care" from St. Phillip the Apostle School in Addison, Illinois, recruited nonrecycling households in their community to start recycling and launched a school recycling program. The third-place winners, team "Stewards of the Pamlico Sound" from Cape Hatteras Secondary School of Coastal Studies in Buxton, North Carolina, created an artificial oyster reef to restore the oyster population of Pamlico Sound.

Week of May 18, 2009

NSTA express