2009-09-30 (Vol 6, No 10)

외국 과학문화교육의 면모

'과학교사교육'지의 '교사실행연구' 특집 원고 모집

Call for Papers on Teacher Action Research

The Journal of Science Teacher Education , the official journal of the Association for Science Teacher Education (ASTE), has issued a call for papers for a special themed issue on teacher action research. Teacher action research and its products, including accompanying stories and intellectual narratives, serve as a mechanism for researchers to study the relationship among factors, such as student/teacher voice, social change, accountability, learning, and identity development. The editors are seeking manuscripts that explore these issues and share innovative methods for capturing and analyzing knowledge construction, learning, transformation, and empowerment in practice.

Click here for details (PDF).

Manuscripts should be submitted online and accompanied by a cover letter indicating that the manuscript is a “Special Issue” submission. Authors are encouraged to follow JSTE manuscript guidelines. The deadline for submission is November 30, 2009.

(NSTA Express, Week of August 17, 2009)

NSTA