2012-04-25 (Vol 9, No 4)

외국 과학문화교육의 면모

About CAISE

The Center for Advancement of Informal Science Education (CAISE) works to strengthen and connect the informal science education community by catalyzing conversation and collaboration across the entire field뾦ncluding film and broadcast media, science centers and museums, zoos and aquariums, botanical gardens and nature centers, digital media and gaming, science journalism, and youth, community, and after-school programs. Founded in 2007 with support from the National Science Foundation (NSF), CAISE is a partnership among the Association of Science-Technology Centers (ASTC), Oregon State University (OSU), the University of Pittsburgh Center for Learning in Out-of-School Environments (UPCLOSE), and the Visitor Studies Association (VSA). CAISE is housed at ASTC뭩 Washington, D.C. offices.

Contact CAISE at info [at] caise.insci.org

"CAISE Newsletter - Issue 25, April 2012"로 부터