2005-12-25 (Vol 2, No 12)

국제적 과학교육학술논문 요약과 외국 과학교육 및 국제화

[Meeting]-9th Int'l Conference on Public Communication of Science and Technology

The 9th International Conference on Public Communication of Science and Technology (PCST-9) will take place in Seoul, Korea from 17 ~ 20 May, 2006 with its theme of “Scientific Culture for Global Citizenship.”

On this occasion, more than 500 participants from all over the world will discuss the latest thinking relating to the science communication and will share their knowledge and experiences.

This conference will be not only an opportunity for academics and professionals in science communication to interact but also will be a festival for the participants to gain an unforgettable experience through exciting social programs including outstanding performance and diverse entertainments that make you become familiar with Korea.

PCST-9 is hosted by Korean Academy of Science and Technology, and Korea Science Foundation.

Please find enclosed brochure about PCST-9.

Judy Kim
PCST-9 Secretariat
------------------------------------------------
BMD Co., Ltd.
5F Incline Bldg., 891-37 Daechi-dong, Gangnam-gu,
Seoul 135-840, Korea
[Tel] +82-2-564-7370 [Fax] +82-2-564-7368

PCST9.pdf