2006-02-25 (Vol 3, No 2)

국제적 과학교육학술논문 요약과 외국 과학교육 및 국제화

Issues in Science Education Survey

NSTA and the National Congress on Science Education meet annually to discuss issues and bring forth recommendations that are of interest to NSTA and the science education community. Please take a moment to complete our survey (http://science.nsta.org/survey_issues_in_science_ed2) in identifying the science education issues that affect you the most.
(Please, look at the following items, editing worker of Webzine in Korea)
-----------------------------------------------------------------------------
Issues In Science Education Survey #2 -- February 21, 2006

Identify the number ONE issue or challenge that you face as a science educator.

Assessment and accountability
Certification
Classroom management
Classroom size
Curriculum development
Determining what to teach (content domain)
Diversity
Evolution
Implementation of No Child Left Behind (NCLB)
Inquiry
Integrating curriculum
Literacy and science
Professional development issues
Recruiting and retaining teachers
Research
Safety in the classroom
Science education and technology
Science for All - inclusion.
Special needs/children with disabilities
Teacher preparation
Teacher quality
Other (Please specify)

Thank you for completing this questionnaire.

NSTA Express, 2006.02.21