2007-02-25 (Vol 4, No 13)

국제적 과학교육학술논문 요약과 외국 과학교육 및 국제화

Modeling in Physics and Physics Education - GIREP

The GIREP conference is the main international event in the field of Physics Education. Conferences are held every two years. The last conference was held in Amsterdam from August 20 to August 25 2006.

Thw summay is attached at here by Prof. Zollman.

Zollman_summary[1].ppt

박승재