2007-07-25 (Vol 4, No 7)

국제적 과학교육학술논문 요약과 외국 과학교육 및 국제화

NSTA Adopts New Position Statement

- Principles of Professionalism for Science Educators -

In a newly revised position statement, Principles of Professionalism for Science Educators, NSTA establishes expectations and principles to guide the professional conduct of all preK?6 teachers of science. The statement emphasizes the need for science educators to 뱔phold the highest ethical standards of the profession to earn the respect, trust, and confidence of students, parents, school leadership, colleagues, and other members of the community.?

NSTA would like to thank the members of the position statement panel who worked over several months to develop this statement, as well as the NSTA members who provided feedback during its development. To view this and all NSTA position statements, go to the attached one or http://www.nsta.org/about/positions/professionalism.aspx.

NSTA Position Statement.hwp

NSTA