2009-09-30 (Vol 6, No 10)

외국 과학문화교육의 면모

NSTA Leadership Meets with Counterparts in China

On August 18, NSTA President Pat Shane, Executive Director Francis Eberle, and 2009?010 Retiring President Page Keeley visited Beijing to begin a formal leadership exchange with the China Association for Children뭩 Science Instructors (CACSI), part of the government-led China Association of Science and Technology. A joint Sino-American forum was held in Beijing for the NSTA leadership delegation and Chinese science teachers and university faculty. After the forum, NSTA and CACSI formalized a collaboration between the two sister organizations. Each association appointed a liaison to communicate about common interests, provide information about conferences and activities, facilitate academic exchanges, and explore possible joint activities.

Week of September 7, 2009

NSTA Express